dimarts, 11 de novembre del 2008

VERSàtil 2

Hola Versàtils!
Aquestes són les recomanacions del dimarts 11 de novembre.-

Hola Pili,
Farè, humilment, dues recomanacions per a qui pugui interessar.Un llibre que vaig llegir fa temps i que em va agradar i enganxar moltés el de Los renglones torcidos de Dios de Torcuato Luca de Tena.La sinopsis del llibre és la següent: la protagonista és internada en unsanatori mental. La seva intel.ligència i actitut confón de tal maneraels metges del sanatori que no saben si està internada injustament, o bérealment pateix una greu malaltia mental.I actualment estic llegint el llibre Càncer. Biografia d'unasupervivència de Albert J. Jovell Fernandez. Després d'una experiència personal més que desagradable amb aquestenfermetat m'ajuda a entendre i compartir alguns sentiments i situacionsque he viscut, i crec que pot ajudar a altres persones que estiguinpassant mals moments per culpa d'aquesta enfermetat.
SALUTACIONS.M.ELENA.

Bona tarda Pili, a veure, et faig un petit llistat de llibres que m'han agradat de sempre, altres que han sigut importants a la vida, i altres que tinc ara mateix o fa poc entre mans:
- MARTÍN, Andreu i RIBERA, Jaume; "Si cal matar, matem" (Ed. Columna - 2007): va ser un retrobament molt interessant amb uns autors molt importants de la literatura juvenil (autors de la saga de'n Flanagan, el jove aprenent de detectiu, amb títols com "No demanis llobarro fora de temporada" o "Tots els detectius es diuen Flanagan"). Tot i que segueixen amb la saga Flanagan, han començat a fer una sèrie de novel·les policíaques per adults on el protagonista és el detectiu privat Àngel Esquius. En aquesta aventura, s'hi barregen una dona fatal, uns terrenys magnífics del Pirineu per requalificar i un parell de morts. Recomanable estar atents a aquesta saga de llibres que, sense ser best sellers amb unes trames embolicadíssimes i mil pàgines, tornen el gènere als orígens, a Àgatha Christie, amb una investigació que el lector/a va vivint al mateix temps que el detectiu.
Una abraçadota i un petonàs!!! Víctor Saló

Envia'ns tu també les teves recomanacions!!!